Subota je. Buđenje. Kava i čitanje novina te internetskih portala? Danas preskačem taj ritual. Danas Zmajska pivovara otvara vrata svojim prijateljima.
Stigli smo u Baštijanovu ulicu gdje se nalazi pivovara. Odmah na ulazu sam uočio nekoliko kutija Portera i Pale Alea, no zanimao me novitet čije je predstavljanje bilo najavljeno za ovaj dan – Hoppy Wheat u boci. Nisam dugo tražio. Preda mnom se našao bijelo žuti debeljko zapremnine 0,66 l. Izgledao je čudno budući da sam naučen na upola manje bočice. Odmah sam uvidio oduševljenje na licima ljudi oko sebe. Dvostruko veća boca Zmajskog piva? Može!
Uhvatio sam malo Andreja, vrhovnog vođu, kako bih ga pitao za planove i dojmove. U kratkom smo razgovoru prošli proteklu godinu te neke dobre stvari koje ih čekaju (moje uvjeravanje u potrebu proizvodnje imperial stoutova za sada nije urodilo plodom, no ne mislim odustati). U tako ugodnom krugu ljudi vrijeme je brzo proletjelo te je došao trenutak za pozdrav do sljedećeg druženje, možda na predstavljanju neke nove pive.
P.s.
Imao sam ozbiljnu namjeru snimiti mali intervju s Andrejem, no mislim da se ne bih mogao objektivno postaviti te bi to više izgledalo kao moja oda radosti Zmajskoj.
Imao sam ozbiljnu namjeru snimiti mali intervju s Andrejem, no mislim da se ne bih mogao objektivno postaviti te bi to više izgledalo kao moja oda radosti Zmajskoj.
P.p.s.
Također sam imao jako dobru namjeru snimiti što više fotografija, no sebično sam se odlučio družiti s ljudima.
Također sam imao jako dobru namjeru snimiti što više fotografija, no sebično sam se odlučio družiti s ljudima.
Primjedbe
Objavi komentar